Counter-Strike-playoff i Odense bliver uden danske hold

Illustration: Helena Kristiansson, ESL Pro League
I gruppespillet op til weekendens store Counter-Strike-turnering er både North og Astralis blevet slået ud i et skuffende gruppespil, hvor der kun var få ting, der fungerede for de danske hold.

I weekenden afholdes ESL Pro Leagues Season 6-finalen i Counter-Strike i Odense, men selvom det er på dansk grund, bliver det med minimal dansk deltagelse.

Både Astralis og North måtte ende ugens gruppespil med en score på 1-4, hvilket ikke var nok til at nå weekendens playoff-kampe, der skal spilles i Sparekassen Fyn Arena foran 5.000 fans.

Modsat Blast Pro Series, der havde inviteret de bedste hold i verden til et weekendevent, så har ESL Pro League en lang kvalifikation, før man når finalerne. Holdene spiller først i to ligaer - en for Europa og en for Syd- og Nordamerika, derefter et gruppespil og til sidst playoffs.

Begge danske hold havde klaret sig godt i ligaen, hvor North endte på en andenplads, mens Astralis kom igennem på en fjerdeplads, men ingen af dem formåede altså at komme med til de sidste kampe.

Læs også: Analyse: Astralis spillede løsere, men usædvanligt godt

Astralis spillede ligesom ved Blast Pro Series med en udskifter, da Nicolai 'dev1ce' Reedtz stadig er syg, og norske Ruben 'RUBINO' Villarroel forsøgte på bedste vis, men kunne ikke udfylde de efterladte sko.

Astralis' spiller Peter 'Dupreeh' Rothmann beklagede holdets præstation på Twitter efter ugens skuffende kampe:

Stadig danskere med i turneringen

De danske fans, der har købt billetter til playoffs, sidder nok med en tom følelse i kroppen, når nu ingen af de danske hold formåede at komme videre blandt de sidste seks hold.

Læs også: Teknikken drillede ved Danmarks største eSports-event: Fredag aften gik i sort

Der er dog stadig to danskere med på internationale hold, der er gået videre. Det er Finn 'karrigan' Andersen, der er kaptajn for favoritholdet FaZe, og Emil 'Magisk' Reif, der spiller for det amerikanske hold OpTic Gaming.

Der spilles kvartfinaler fredag, semifinaler lørdag, og den endelige finale spilles søndag kl 16.

Se reklamen for den danske begivenhed:

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder