Coronapas-app og sundhed.dk ramt af nedbrud

Illustration: Digitaliseringsstyrelsen
En formentlig overbelastning af computersystemer har resulteret i et nedbrud hos sundhed.dk, der betød, at covid-19-testsvar ikke kunne vises i coronapas-appen og på sundhed.dk.

Et nedbrud har over weekenden forhindret borgere i at se deres covid-19-testsvar og opdatere deres coronapas i appen MinSundhed og på hjemmesiden sundhed.dk.

Det skriver Ekstra Bladet på baggrund af oplysninger fra Statens Serum Institut (SSI).

Nedbruddet, der er overstået, skyldtes ifølge SSI formentlig en overbelastning af computersystemer, der behandler data fra coronatest, hvilket har standset dataoverførslerne til sundhed.dk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#6 Henrik Nielsen

ALT hvad der har at gøre med NemLog-in, havde i går meget MEGET ofte problemer, uanset om man ville logge på siderne borger, skat, sundhed, eller noget helt andet

Og hvis man så var rigtig RIGTIG heldig, at komme igennem uden problemer, og ramme siden hvor man skal logge på med NemID nøglekort, OG man så gik ned under "Driftstatus", så stod der "Normal drift".

Alt dette er til trods for, at man UDEMÆRKET godt selv vidste, at der var massive problemer med NemLog-in - det kunne man nemlig læse på på siden digitaliser, under NemLog-in og driftside.

Det er i min optik fuldstændig ubegribeligt, at man ikke er i stand til at fortælle brugerne af en hjemmeside, at der er i er problemer med login - eksempelvis med et banner i toppen - når man definitivt VED det.

  • 3
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere