Coop fyrer it-folk for anden gang på et år: Historisk underskud betyder stop for nye projekter

Plus3. maj kl. 05:001
Coop, dagligvarer, butik, indkøb
Illustration: PR-Foto/Coop.
Et historisk stort underskud hos dagligvare-giganten Coop betyder farvel til en række it-medarbejdere og rammer de kommende it-projekter hos koncernen.

For anden gang på under 10 måneder har Lars Ole Dybdal, CIO i Coop sagt farvel til en række it-medarbejdere hos den danske dagligvare-kæmpe.

Coop præsenterede for få dage siden et historisk underskud, og i den forbindelse meddelte selskabet, at man ville fyre 180 medarbejdere på Coops hovedkontor i Albertslund. Ud af dem er der 20 it-medarbejdere, der altså ikke længere skal være ansat i Coop.

Gratis adgang i 30 dage

Tegn et gratis prøveabonnement og få adgang til alt PLUS-indhold på Ing.dk, Version2 og Radar, helt uden binding eller betalingsoplysninger.

Alternativt kan du købe et abonnement
remove_circle
Har du allerede et PLUS-abonnement eller klip?
close

Velkommen til PLUS

Da du er ved at tilmelde dig en gratis prøve beder vi dig hjælpe os med at gøre vores indhold mere relevant for dig, ved at vælge et eller flere emner der interesserer dig.

Vælg mindst et emne *
Du skal vælge en adgangskode til når du fremover skal logge ind på din brugerkonto.
visibility
Dit medlemskab giver adgang
Som medlem af IDA har du gratis adgang til PLUS-indhold, som en del af dit medlemskab. Fortsæt med MitIDA for at aktivere din adgang til indholdet.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk
Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Ing.dk, Version2 og Radar
Fuld digital adgang til PLUS-indhold på Ing.dk, Version2 og Radar, tilgængeligt på din computer, tablet og mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Det seneste nye fra branchen, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre kloge læsere.
1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
5. maj kl. 06:16

Jeg har meget svært ved at se fordelen, ved at nedlægge Irma, Kvickly og SuperBrugsen. Det må da koste kassen! Hver gang, at en butik nedlukkes, og skal laves om til en anden butik, medfører det store ændringer. Ofte, så flytter de delikatessen, ovne og udstyr skal flyttes, og det tager halve år at bygge om, der skiftes gulv, og kunderne forsvinder fordi de ikke gidder at springe over alt byggerodet. Behold dog butikkerne, og ændre i stedet distributionen, således at de besparelser der kan opnås, ved at have en kæde, opnås selvom der er flere! Ok, hvis det kan gøres ved at udskifte skiltet ved fordøren, er det måske OK. Men alle ved, at sådan er det ikke. Endnu har jeg ikke set nogen butikker fået nyt navn, uden der skulle den helt store modifikation til i butikken. Alle frysere skal udskiftes, for de tilhører den anden kæde osv... Og de skal også have nye indkøbskurve og vogne med nyt navn på. Og gulvet skal have en ny farve, for det er del af den nye kædes image... Det er sku da det mest tåbelige spareforeslag!