Coop åbner mobilselskab

Dagligvaregiganten starter nu eget mobilselskab. Fra på mandag kan du putte Coop Mobil i din telefon.

Dagligvareforetagendet Coop åbner eget mobilselskab, hvilket betyder, at det fra på mandag bliver muligt at købe et Coop Mobil-abonnement til det trådløse talerør, skriver Computerworld.

I praksis giver det sig udslag ved, at kunderne i Coops mere end 800 dagligvarebutikker kan købe et mobilabonnement sammen med karrysildene ved kassen.

»Vi tror på, at vi kan skabe endnu større loyalitet samt fordele for vores kunder og medlemmer. Samtidig er det os, der kontrollerer produktet og dets vilkår, så vi kan skabe trafik i vores butikker, når vi vil,« siger Jesper Faurholdt, nonfood-direktør i Coop Danmark til Computerworld.

Mediet kan desuden fortælle, at konceptet med dagligvare-mobilabonnement er set før med eksempelvis Aldis AldiTalk. Coop Mobil lægger ud med et introduktionstilbud, hvor kunder kan købe en startpakke med taletid for 100 kroner for 10 kroner.

Coop Mobils kunder skal betale for forbruget i sekunder og optankningen skal foregå i butikken ved at købe kuponer eller ved kassen

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Torben Mogensen Blogger

Jeg ville ikke bryde mig om kun at kunne tanke op ved kassen i supermarkedet. Hvis min mobil løber tør for taletid lørdag eftermiddag vil jeg næppe få tanket op før mandag eftermiddag, og hvis det er i julen eller påsken, hvor der er lukket flere dage i træk, er det endnu værre.

Så med mindre de indfører optankning over Internettet, så får de ikek mig som kunde.

Jeg kan se, at Coop har en fordel ved at tvinge deres kunder ind i butikken, hvor de nok vil købe andet udover taletid. Men medmindre det giver en meget bedre pris end andre discount mobilselskaber, så er det ikke besværet værd.

Ove Andersen

Det kommer til at koste 99 øre/min. og SMSer koster 25 øre/stk. Så priserne er vist ikke helt konkurrencedygtige.

De vil benytte TDCs net, så dækningen skulle være ganske god..

Selve konceptet er det samme som man kender det fra de gamle taletidskort, så vidt jeg har forstået..

Altså, så du altid kan gå ned og købe en start pakke med et simkort og 100 kr. taletid.

Og så skal man købe taletidskort og optanke sin telefon den vej..

Altså, det er stort set som de taletidskort der oversvømmede markedet i 90'erne, hvor folk altid købte de forkerte kort da der var så mange forskellige slags..

Er dette en relancering af den dybe tallerken?

Torben Mogensen Blogger

Det giver en vis mening ikke at have et separat domænenavn, hvis man ikke vil tillade optankning via net (til resten kan de sagtens klare sig med f.eks. mobil.coop.dk), men hvis der er en mere seriøs domæneBZer, der omstiller coopmobil.dk eller coop-mobil.dk til et andet mobilselskab eller til pornosider, så er det ikke behageligt for Coop. Derfor burde de (uanset, om de ville bruge dem) registrere siderne selv.

Det er efterhånden en standardregel for opstart af ny virksomhed: Registrer alle domænenavne, som man med rimelighed kan forvente, at brugere vil forsøge at bruge, hvis de ikke gider slå op i Google eller noget andet.

Log ind eller Opret konto for at kommentere