Connies klimakampagne er stadig blacklistet

Selvom siden er renset for asprox-virus, advarer Google stadigvæk imod at besøge Klima- og Energiministeriets kampagnewebside 1tonmindre.dk. Ministeriet har nu valgt at fortælle besøgende om virusangrebet.

Har du besøgt vores side i sidste uge, så sørg for at få virustjekket din computer. Det skriver Klima- og Energiministeriet på deres website onsdag d. 30. juli efter, at de i første omgang afviste at orientere brugerne af websiden om virusangrebet.

Kampagnewebsiden 1tonmindre.dk blev i sidste uge ramt af asprox-virussen, der i dette tilfælde sendte besøgende videre til et japansk klik-site. Virussen kan også ubemærket snige ondsindet kode ned på de besøgendes computer, hvis de ikke har nyligt opdaterede versioner af blandt andet tredjeparts software.

En søgning på Google giver stadig i dag en advarsel om, at 1tonmindre.dk er usikker at besøge. Ifølge Klima- og Energiministeriet er det fordi, at listen over usikre sider ikke opdateres dagligt. Der kan gå op til en uge, før websiden får grønt lys igen fra StopBadware.org, der leverer de sorte lister til Google.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere