Columbus IT får russisk storordre på Dynamics AX

Columbus IT skal levere detail-itløsninger til én af Ruslands og Østeuropas største supermarkedskæder. Løsningen er baseret på Microsoft Dynamics AX.

Russiske supermarkeder bliver inden længe invaderet af dansk-understøttet it.

Columbus IT har indgået aftale om at levere en detailløsning baseret på Microsoft Dynamics AX, strategisk planlægning og implementering og rådgivning. Yderligere består aftalen i, at Columbus skal levere et stykke standardsoftware, som skal implementeres i alle kædens forretninger i Moskva-regionen i begyndelsen af 2012.

Læs også: Scrum-konkurrence sikrer NNIT kontrakt på udvikling af Jobnet.dk

»Vores aftale med den globale supermarkedskæde har stor betydning for Columbus IT særligt på grund af to ting. Først og fremmest er det russiske marked strategisk vigtigt for Columbus IT - vækstmulighederne er enorme i detailindustrien i Rusland, og vores synlighed i regionen er derfor afgørende. For det andet betyder denne ordre, at vi kommer endnu tættere på vores mål om at blive den førende globale leverandør af forretningsstyresystemer til detailindustrien,« udtaler koncernchef Thomas Honoré fra Columbus IT i en pressemeddelelse.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere