Cloud eller datacenter? Version2 lancerer ny datacenter-konference

Cloud-løsninger, private skyer eller opbygning af eget datacenter? Kom med til Version2's heldags-konference og få hjælp til at finde svarene. Tilmeld dig i dag, og få billetten til særpris.

Hvordan vælger du det rette miks af interne og eksterne datacenterløsninger? Hvordan vælger du blandt de mange udbydere af hosting- og cloud-tjenester?

Version2 lancerer i samarbejde med kommunikationsbureauet Frontal er ny datacenter-konference, der med et tætpakket heldagsprogram hjælper dig at blive klogere på fremtidens datacenter-løsninger.

Konferencen finder sted på Radisson Blu Falkoner i København 14. marts 2013 og henvender sig til blandt andet til datacenter-chefer, it-chefer eller -direktører, netværksadministratorer eller andre ledere med ansvar for it-drift.

Konferencen på byder på to hovedspor inden for cloud og infrastruktur samt en paneldebat og rigelig mulighed for at netværke med op mod 300 deltagere og 20 leverandører.

Du kan læse det fulde program og tilmelde dig på konferencesitet for Version2 Datacenter 2013.

Hvis du er hurtigt ude, kan du købe en billet til heldagskonferencen for 1.295 kroner eksklusive moms, men inklusive morgen- og frokostbuffet. Dette early bird-tilbud udløber i dag.

Klik her for at tilmelde dig nu og få billetten til særpris - gælder kun i dag mandag.

Du kan også deltage i Version2's konkurrence, hvor vi udlodder 5 fribilletter til konferencen.

Deltag i konkurrencen her: Kom gratis med til Version2's nye datacenter-konference

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere