Chrome var browserkonge for en dag

Når folk får fri, foretrækker de Chrome. Især i Rusland, Indien og Brasilien er Googles browser populær til weekend-surf.

Ifølge analysevirksomheden StatCounter var Google browser Chrome i søndags den mest brugte i Rusland, Indien og Brasilien, hvilket medførte, at Chrome i søndags var den mest brugte browser i verden. Det skriver Statcounter i en pressemeddelelse

Læs også: Ihærdig indsats gør Chrome til første offer i stor hacker-konkurrence

Selvom det kun var for én dag, mener analysevirksomheden, at det er en betydelig milepæl. Dog er der mange regioner i verden, hvor Chrome skal slå Internet Explorer og Firefox, før de kan sætte sig på browser-tronen. I Kina, USA og Tyskland må Googles browser stadig nøjes med en anden og tredjeplads.

Læs også: Ekspert til Google: Dårlig idé at droppe sikkerhedsstandard i Chrome

Dog tegner trenden et billede af, at folk foretrækker Chrome, når de selv kan vælge browser. For brugen af Chrome stiger nemlig i weekenden, hvor folk typisk surfer fra deres egne computere.

StatCounters statistikker er baseret på 15 milliarder sidevisninger fordelt på tre millioner sider.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Kenneth Schack Banner

Nu er Internet Explore jo os tvangsindlagt og Firefox ja, den kræver bare for meget, Chrome er nem, hurtig og folkene bag Chrome gør faktisk noget for at sikkerheden er iorden i forhold til visse andre... Gad os godt vide om Internet Explore er med regnet mht XP, for så vidt jeg ved så bruger XP IE til mange ting.. og derfor er man jo nærmest tvangsindlagt med den og derofr bliver den jo self. brugt mere en Chrome.. Hvis Chromes andre programmet krævede at sende internet signaler via Googles browser så tror jeg nu mere på at Internet Explore får kamp OVER stregen ;)

  • 2
  • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere