CGI: Ude af Region Syd - men prækvalificeret til NemLog-in

Illustration: REDPIXEL.PL/Bigstock
Log-in løsningen til offentlige selvbetjeningsløsninger har fået 4 prækvalificerede leverandører.

Digitaliseringsstyrelsen har offentliggjort fire prækvalificerede leverandører, som inviteres til at afgive tilbud på driften af NemLog-in, oplyser styrelsen i en meddelelse.

Følgende ansøgere er blevet prækvalificeret:

  • CGI Danmark A/S
  • CSC Danmark A/S
  • Netic A/S
  • NNIT A/S

Udmeldingen kommer samme dag, hvor CGI sammen med underleverandøren Cerner har valgt at trække sig fra udbuddet af den nye EPJ-løsning i Region Syddanmark.

Læs også: CGI trækker sig fra EPJ-udbud i Region Syd

Da fristen for NemLog-in udløb den 5. december 2017, havde Digitaliseringsstyrelsen modtaget fire prækvalifikationsansøgninger. De opfyldte alle kravene, som fremgik af udbudsbekendtgørelsen.

Derfor har der ikke været behov for at evaluere ansøgningerne og vælge nogen fra.

Udbuddet i den kommende tid

I den kommende tid vil de fire leverandører indgå i et forløb med Digitaliseringsstyrelsen, hvor der igen åbnes op for leverandørernes spørgsmål til løsningen, dog i et lukket forum i udbudssystemet i EU-Supply. Samtidig vil leverandørerne få adgang til et fysisk datarum med information om den nuværende NemLog-in løsning.

Der er deadline for modtagelse af tilbud fra de fire leverandører primo februar 2018, hvorefter Digitaliseringsstyrelsen vil gå i forhandling med de leverandører, som vælger at afgive tilbud.

Udbud af udvikling og forvaltning

Det andet udbud af NemLog-in, udbuddet af udvikling og forvaltning, vil omhandle nyudvikling, videreudvikling, vedligeholdelse og forvaltning af NemLog-in. Forhåndsmeddelelsen er offentliggjort, og udbuddet forventes offentliggjort ultimo januar 2018.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder