Coop Danmark løber med mainframe-medalje

Coop Danmark har været så god til at benytte CA Technologies produkter, at det udløser en pris.

Software-managementfirmaet CA Technologies har netop hængt en medalje om halsen på den danske butikskæde Coop Danmark ved konferencen CA World i Las Vegas, USA.

Coop Danmark hædres med den såkaldte Progress Award inden for mainframe-området.

Her har Coop udmærket sig ved at 'deres brug af CA Gen, CA Datacom og CA Erwin Data Modeler til at skabe et fundament af komponenter til en ny kundeweb-portal, som har forbedret dagligvarekædens forhold til sine kunder og øget internetforretningen,' hedder det i en pressemeddelelse fra CA Technologies.

»Hver af vinderne forstår, at nutidens skiftende it-miljø kræver maksimal smidighed og fleksibilitet. Vi er glade for at kunne anerkende de at vores kunder, som har vist innovative løsninger, der maksimerer værdien af deres it-investering,« udtaler David Dobson, koncernchef i Customer Solutions Group, CA Technologies.

Præmieringen er en del af CA Technologies “2011 Agility Made Possible Awards”, hvor også firmaer som Qualcomm og ELAL Airlines er blevet hædret.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Martin Westergaard Lassen

Vi er glade for at kunne anerkende de at vores kunder, som har vist innovative løsninger

Hvori består det innovative i at rive en række produkter ned af hylderne og lave en shopløsning? -Selvom jeg ikke er i tvivl om at COOP var innovative, dengang de startede på projektet.

  • 5
  • 0
#2 Flemming Hansen

Jeg tror mere at CA Technologies laver en event der dybest set handler om at gøre opmærksom på dem selv. Jeg kan i alle tilfælde ikke se hvad deres kunder kan bruge prisen til, men der kan selvfølgelig være en vandrepokal eller lignende som vi ikke lige har hørt om.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere