En bug udskyder Android Wear 2.0 igen igen

Den længe ventede opdatering til Android wearables er igen blevet udskudt. Det sker, efter udviklerne i sidste øjeblik fandt en bug.

Det har længe været på tale, at Google skulle komme med en ny opdatering af Android Wear 2.0. Men siden det blev annonceret for omkring et år siden på udviklerkonferencen I/O 2016, er udgivelsen igen og igen blevet udskudt.
Og nu er det sket igen. Det skriver Engadget.

Selvom opdateringen er kommet til et par enkelte enheder, heriblandt LG Watch Style og Sport, vil langt de fleste wearables skulle vente lidt endnu på den store opdatering.

En talsperson fra Google sagde, at »vi er begyndt at udrulle Android Wear 2.0 til Fossil Q Founder, Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10 og Tag Heuer Connected. For de resterende enheder er opdateringen på nuværende tidspunkt udskudt på grund af en bug, som viste sig i de endelige tests.«

Opdateringen, når den endelig er fuldt udrullet, vil blandt andet indeholde en længe efterspurgt mulighed for at hente apps direkte til enheden, mulighed for at sende beskeder derfra (blandt andet ved håndskrift) og Google Assistant.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere