Brugere oplever problemer med Gmail, YouTube, Maps og flere andre services

Google lider under strømudfald i disse dage.

Google kunne i går, tirsdag, melde, at firmaet var opmærksom på udfaldene i Gmail, Google Drive (Docs og Sheets) samt Googles kalender. Flere brugere klagede også på sociale medier over problemer med at tilgå YouTube og Google Maps.

Klager fra brugere kloden over begyndte at strømme ind i går aftes - ifølge webanalysefirmaet Outage Report var brugere i Europa, Nordamerika og Japan værst ramt.

Omkring en time senere kørte alle services igen.

Men især Google Drive har haft flere udfald i de seneste dage. I sidste uge var servicen nede for brugere i bl.a. Brasilien i en time.

På sin status-side skrev Google, at man var opmærksom på, at brugere havde problemer, og at en undersøgelse var på trapperne.

»Vi undersøger rapporter om et problem med Google Drive. Vi vil give mere information om kort tid. Brugere har rapporteret om langsommelighed og problemer med at oprette forbindelse,« skrev firmaet.

Det stod ikke klart da, hvad der var galt, men det er en skidt dag for Googles services at have problemer. Rivalen Apple viste nemlig sine nyheder frem for offentligheden.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017