Brødre scorer 119 mio. på mobilsuccessen Subway Surfers

Illustration:
Danske Kiloo nyder fortsat godt af successen Subway Surfers, der er blandt de mest populære spilserier til mobiltelefoner.

Det danske mobil-app-firma Kiloo fik i det seneste regnskabsår et overskud på 156 millioner kroner, hvilket var en forbedring i forhold til året før, hvor overskuddet endte på 113 millioner kroner. Det skriver Børsen.

Kiloo står sammen med danske Sybo Games bag spilserien Subway Surfers, der ganske vist er gratis, men ligesom spilfirmaer som King, der udvikler Candy Crush Saga, tjener Kiloo penge på spillene ved at sælge virtuelle hjælpemidler til at gennemføre banerne.

Bag Kiloo står brødrene Simon og Jacob Møller Jensen, som også nyder godt af successen. Ud af det seneste overskud har de to således trukket 119 millioner kroner ifølge Børsen.

Selvom der er stor konkurrence på markedet for gratis mobilspil, så har visse spilserier som netop Candy Crush Saga og Subway Surfers formået at holde sig i toppen på de forskellige app-butikker ved blandt andet at lancere nye varianter af spillene med mindre ændringer i banernes tema. Subway Surfers ligger således stadig i top 50 over de mest downloadede apps på tværs af alle kategorier i Apples App Store.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere