Briter kan nu betale over Gmail

Med et lille pund-sterling ikon, kan briter nu overføre penge i forlængelse af deres mailbeskeder.

Der kommer nu endnu en mulighed for at betale penge uden at tage tegnebogen op af lommen. Faktisk skal du blot trykke på en knap i bunden af din udgående e-mail, og du er i gang med at overføre penge til en person.

Vedkommende behøver ikke nødvendigvis at have en gmail-adresse for at modtage pengene. Det skriver Engadget.com.

Får du tilsendt penge, har du mulighed for at at afvise overførslen, hvis du ikke har lyst til at modtage pengene. Se videoen nedenfor.

Google Wallet har eksisteret i USA siden 2011, men er nu kommet til Storbritannien. Læser man Googles side om Google Wallet, får man det indtryk, at Google Wallet fungerer som en ekstra konto, integreret i mailen.

Læs også: Apple Pay er i stand til at dække 90% af amerikanske indkøb

Har du penge i G-Wallet, kan du bruge dem i Google Play, bruge dem hos en samarbejdspartner, en butik eller føre dem tilbage ud på din almindelige konto i banken. Du kan også betale direkte fra dit kreditkort over mailen.

Når du opretter dig, skal du dog oprette et betalingskort, som du kan bruge til betale med, hvormed dit køb bliver trukket direkte fra din bankkonto.

Læs også: Smartphones hacket via NFC

Tjenesten kan også bruges sammen med din smartphone, når du for eksempel køber ind på en fysisk adresse, hvor du kort berører din oplåste smartphone på en særlig betalingsterminal. En skribent fra ZDNet.com har sammenlignet tjenesten med Apple Pay på et besøg til McDonalds her.

Google Wallet bliver endeligt rullet ud over hele Storbritannien i de kommende uger, skriver Google, der dog ikke nævner noget om udbredelsen i resten af Europa.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere