Bredbånds-blackout: 100.000 TDC-kunder ramt af softwarefejl i router

TDC's internetkunder er onsdag eftermiddag ramt af problemer med IP-forbindelserne på grund af en softwarefejl hos teleselskabet.

En softwarefejl hos TDC betyder, at et ukendt antal kunder hos TDC i de nordiske lande er ramt af et nedbrud, som giver problemer med internetforbindelsen. Det oplyser TDC på selskabets side for driftsinformation.

TDC konstaterede fejlen klokken 13:14 - den berørte kunder med forstyrrelser på blandt andet bredbåndstelefoni, scale-forbindelser og TDC TV.

Ifølge TDC er der tale om en softwarefejl, som har givet problemer med routningen for kunderne.

TDC oplyser ifølge Computerworld, at der ikke er noget klart mønster i trafikken, og selskabet kan heller ikke sige, hvorvidt det er begrænset til et bestemt geografisk område. Selskabet anslår, at omkring 100.000 kunder er ramt.

Klokken 15:10 var fejlen ifølge TDC's driftsinformation endnu ikke lukket.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Martin Rasmussen

Nianet(fiber) var nede for mig, mellem 13:10:16 til 14:18:32, og igen 18:35~ til 18:42, af præcist samme årsag. Jo altid dejligt at man har en backup linje som er baseret på kobber, som TDC sjovt nok også havde sendt pænt til slagmarkerne.... Yay! Nianet har dog været glimrende til at informere om dette, om end de slet ikke er gode nok til at give TDC skylden :)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere