Dansk regnskab-i-skyen solgt til kapitalfond

Den cloud-baserede regnskabsvirksomhed e-conomic er blevet solgt for et ukendt millionbeløb til investeringsfonden HgCapital.

Danske e-conomic er blevet solgt til den internationale investeringsfond HgCapital. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

HgCapital har planer om at gøre e-conomic til intet mindre end verdens førende i segmentet for online-regnskab til små og mellemstore virksomheder.

»Vi er sikre på, at virksomheden har potentialet til at blive nr.1 i verden inden for sin sektor, og vi vil arbejde tæt på direktør Torben Frigaard Rasmussen og hans kolleger for at forløse potentialet. Det er vores ambition at skabe mange nye arbejdspladser for e-conomic – både i Danmark og mange andre steder i Europa,« udtaler Nic Humphries, partner og CEO i HgCapital i pressemeddelelsen.

Læs også: Tilgængelighed er must: Sådan garderer dansk cloud-software sig mod nedetid

I dag bruges software-as-a-service-løsningen af flere end 100.000 kunder til at håndtere regnskab, fakturering, lagerstatus med mere. Virksomheden beskæftiger 130 medarbejdere og havde i 2012 en omsætning på godt 96 millioner kroner.

Version2 følger op.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Peter Mortensen

Jeg har tidligere anbefalet e-conomic til flere opstartere mv.

Men når ejerskabet af e-conomic er blevet mudret med en kapitalfond, og man ikke længere ved hvilke interessenter der står bag, så er jeg ikke så sikker på, at det vil være nogen god idé at have sin virksomheds data liggende hos dem.

Måske det vil være en idé for e-conomic at frigive deres kildekode, og brugerne derved selv kan vælge hvor man får sin løsning hostet.

Men det bliver nok svært at overbevise en afkast-liderlig kapitalfond om...

Men der skal da lyde et stort tillykke til de tidligere ejere, der nu kan leve på den grønne gren resten af deres liv.

  • 3
  • 3
Log ind eller Opret konto for at kommentere