Bloomberg: Apple dropper deres trådløse AirPort-routere

Apples ingeniører arbejder i mindre og mindre omfang på at udvikle trådløse AirPort-routere, og ifølge en rapport fra Bloomberg bliver projektet droppet helt.

Apples mission om at udvikle trådløse routere er aflyst, fortæller flere kilder til Bloomberg. Nu satser man i stedet på at skærpe fokus på enheder, der giver størst afkast.

Router-teamet begyndte allerede så småt at blive opløst sidste år, og ingeniører er blevet sat på andre opgaver, for eksempel Apple TV. Apple vil dog endnu ikke udtale sig officielt, skriver Bloomberg.

I øjeblikket har Apple tre forskellige routere på markedet: AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time capsule. De udgør en mindre del af budgettet hos Apple og sælges for henholdsvis 99, 199 og 299 dollars.

Apple har fokuseret på at integrere kontrol af routere i deres computeres OS. Dog har de taget mere for deres routere end konkurrenterne, skriver Bloomberg, og har ligget bagefter virksomheder som for eksempel D-Link Corp og Belkin International Inc.

Derudover har Apple også haltet bagefter på opdateringerne. AirPort Express er ikke blevet opdateret siden 2012, og hvad angår de andre to routere, blev de sidst opdateret i 2013, skriver ArsTechnica.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere