Blogger: Samsung annoncerer konkurrent til Apple Pay

Samsung Pay bliver ifølge en blogger annonceret ved Mobile World Congress i næste måned. Og der er plads til dem begge, mener bloggeren.

Samsung har allerede udtalt, at de vil udsende deres nye flagskibsmodel, Samsung Galaxy S6 ved det kommende MWC i næste måned. Men en blogger hos eetimes.com skriver, at der er forlydender om, at det ikke blot bliver telefonen, som bliver offentliggjort.

Bloggeren, Pablo Valerio, som er international foretnings og IT-konsulent, har hørt ”seriøse rygter” fra flere sider, som indikerer, at den sydkoreanske gigant pønser på at udfordre Apple Pay. Betalingstilføjelsen har allerede fået tilnavnet Samsung Pay.

Bloggeren mener, at Samsung kan have succes med konceptet, og at der er plads til begge spillere på markedet, selvom det bliver en enorm udfordring.

Siden iPhone 6 kom på markedet har Apple formået at skabe et marked, hvor deres revenu måske nok er småt, men hvor de alligevel har formået at få flere kunder, så de næsten kommer på linje med Samsung i antallet af solgte telefoner.

Samsung kan ifølge bloggeren ikke tåle at afgive deres forspring, og her mener han, at betalingsservicen er en vigtig faktor til at holde Apple bag sig for Samsung.

Efter Samsung indgik en aftale med Mastercard i 2013, troede mange at Samsung allerede ville introducere et betalingssystem med Galaxy 5, men forskellige problemer, som et kompliceret marked, sikkerhedsårsager og lignende fik Samsung til at udskyde planerne en smule.

Men efter introduktionen af NXP's PN66T, som sikrer nærfeltskommunikationen, har tingene ændret sig. Europay, MasterCard og Visa har certificeret den, så fremtidige løsninger fra de tre selskaber vil indeholde kompatibilitet med chippen.

Bloggeren ser den bedste mulighed for succes på det europæiske marked, da det endnu ikke er serviceret af Apple Pay, men som samtidig har det højeste antal betalingsterminaler med kontaktløse betalingsmuligheder.

MWC – eller Mobile World Congress – finder sted i Barcelona 2. til 5. marts.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere