Blogger: Samsung annoncerer konkurrent til Apple Pay

4. februar 2015 kl. 08:56
Samsung Pay bliver ifølge en blogger annonceret ved Mobile World Congress i næste måned. Og der er plads til dem begge, mener bloggeren.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Samsung har allerede udtalt, at de vil udsende deres nye flagskibsmodel, Samsung Galaxy S6 ved det kommende MWC i næste måned. Men en blogger hos eetimes.com skriver, at der er forlydender om, at det ikke blot bliver telefonen, som bliver offentliggjort.

Bloggeren, Pablo Valerio, som er international foretnings og IT-konsulent, har hørt ”seriøse rygter” fra flere sider, som indikerer, at den sydkoreanske gigant pønser på at udfordre Apple Pay. Betalingstilføjelsen har allerede fået tilnavnet Samsung Pay.

Bloggeren mener, at Samsung kan have succes med konceptet, og at der er plads til begge spillere på markedet, selvom det bliver en enorm udfordring.

Siden iPhone 6 kom på markedet har Apple formået at skabe et marked, hvor deres revenu måske nok er småt, men hvor de alligevel har formået at få flere kunder, så de næsten kommer på linje med Samsung i antallet af solgte telefoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samsung kan ifølge bloggeren ikke tåle at afgive deres forspring, og her mener han, at betalingsservicen er en vigtig faktor til at holde Apple bag sig for Samsung.

Efter Samsung indgik en aftale med Mastercard i 2013, troede mange at Samsung allerede ville introducere et betalingssystem med Galaxy 5, men forskellige problemer, som et kompliceret marked, sikkerhedsårsager og lignende fik Samsung til at udskyde planerne en smule.

Men efter introduktionen af NXP's PN66T, som sikrer nærfeltskommunikationen, har tingene ændret sig. Europay, MasterCard og Visa har certificeret den, så fremtidige løsninger fra de tre selskaber vil indeholde kompatibilitet med chippen.

Bloggeren ser den bedste mulighed for succes på det europæiske marked, da det endnu ikke er serviceret af Apple Pay, men som samtidig har det højeste antal betalingsterminaler med kontaktløse betalingsmuligheder.

MWC – eller Mobile World Congress – finder sted i Barcelona 2. til 5. marts.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger