Bliv opdateret på iOS på Version2's konference om Mobile Computing

Mød en af Danmarks iOS-specialister på Version2's konference om Mobile Computing den 25. maj. Uffe Koch fra Huge Lawn Software fokuserer specifikt på udvikling til iPhone og iPad

Selvom der er flere platforme at udgive sine apps til, så kan der godt være en vis portion fornuft i at specialisere sig i en enkelt af dem. Det har Uffe Koch gjort, men det er ikke fordi, han mangler erfaring i andre platforme. Han har i de sidste 10 år arbejdet med mobiludvikling og har haft fingrene dybt nede i stort set samtlige systemer lige fra Java/J2ME, Android, Symbian og UIQ, BREW, Windows Mobile, C, C++ og Linux/Java.

I 2009 stiftede han virksomheden Huge Lawn Software, der til dato har flere end 20 bidrag til Apples app-store på samvittigheden. Heriblandt DR P3 og Radio 100FM.

Uffe Koch vil på Mobile Computing-konferencen den 25. maj give et udførligt indblik i, hvordan man bejler specifikt til iOS-enheder, der er et begreb, der i fremtiden bliver udvidet til at omfatte mere end blot iPhone og iPad.

»Apples iPhone blev introduceret for fire år siden og var revolutionerende i sig selv. Den anden revolution kom med Apples åbning af deres App Store, der gjorde det muligt for app-udviklere at nå et enormt publikum over hele kloden. 2010 kom iPad og herefter blev platformen omdøbt til iOS. I 2011 kommer sandsynligvis også den første version af AppleTV med mulighed for at afvikle iOS apps,« siger Uffe Koch.

Kom bag om iOS og lær de forskellige API'er at kende onsdag den 25. maj på Version2's konference.

Se hele programmet og tilmeld dig her

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere