Bliv klogere på quantum, AI, data og cloud - kom med til Version2 Data & Cloud Expo

Illustration: Rie Neuchs
Den internationale messe Data & Cloud Expo afholdes for første gang på dansk jord den 1. og 2. maj

Er du nysgerrig på Microsoft, DTU og Københavns Universitets fælles nye kvantecomputer eller vil du øge din indsigt i, hvordan kunstig intelligens kan anvendes i forbindelse med computervision, sprogtjenester eller prognoser?

Så kom til konferencen Version2 Data & Cloud Expo. Vi samler danske it-profesionelle og sætter it-sikkerhed, cloud computing og datadrevet forretning på dagsordenen, så du kan blive klogere på tidens mest omtalte data- og it-teknologier.

Der er gratis adgang og du kan tilmelde dig her.

Blandt keynotes er Amazon Web Services, hvor Technical and Developer Evangelism Ian Massingham løfter sløret for, hvordan organisationer som Hotels.com, Netflix og Tinder afprøver de nyeste teknologier for at kunne udvikle bedre produkter og services til deres kunder.

Er du mere til hardcore techie-oplæg, så kom og hør om Danmarks nye kvantecomputer, som Microsoft sammen med Københavns Universitet bygger på det nye kvantecomputer-center i Lyngby. Det bliver det første sted i verden, hvor den fysiske qubit-kerne, der er hjertet i computeren, skal fremstilles.

»Hvis vi skal bygge den kvantecomputer, vi ønsker, skal vi bygge en helt ny platform af krystaller, der ikke er lavet før. Det kræver materialeforskning under ultrakontrollerede forhold. Vibrationer, akustisk støj, elektromagnetisk støj skal være minimalt,« fortæller professor Peter Krogstrup til Version2 om arbejdet med at udvikle kvantecomputeren. Han holder også en keynote.

Du kan også høre om den helt jordnære erfaringer med teknologi, fx bold.dks ikke helt snorlig migrering til skyen, hvor ligatabellerne ikke blev opdaterede, og forkerte hold fik tildelt mål, de aldrig havde scoret.

For første gang i Danmark

Den internationale messe Data & Cloud Expo afholdes for første gang på dansk jord den 1. og 2. maj. Her får deltagerne adgang til den nyeste viden om datastyring og cloud computing gennem et væld af udstillere, seminarer og keynotes.

Det er væsentligt i en tid, hvor cloudløsninger erstatter fysiske datacentre, og datastyring udliciteres til eksterne aktører, hvilket for mange åbner for at tage helt nye features som AI i brug. Ifølge Gartner vil cloudpolitikker være lige så udbredte som internetpolitikker i 2020.

»Teknologien er kommet for at blive, og derfor tager Version2 emnet op med Data & Cloud Expo,« siger Version2-redaktør Henning Mølsted.

Version2 Data & Cloud Expo afløser Version2 Datacenter-messen og afholdes i samarbejde med Conscia, som har gode erfaringer som udstiller.

Konferencen tilbyder:

 1. Et omfattende seminarprogram i samarbejde med Version2.

 2. En messe med mere end 80 udstillere, der giver et unikt og komplet overblik over de seneste ICT-tjenester vedrørende datastyring og cloud computing.

 3. En praktisk guide til, hvordan du får styring på en organisation med en stigende mængde data og et stigende forbrug af cloudløsninger.

 4. En platform til udveksling af viden og netværk med kolleger og branchen.

 5. Fri adgang til Infosecurity Denmark.

Årets temaer indenfor Data & Cloud er:

 • Cloud Computing

 • Datacenter & Infrastructure Optimization

 • Data Science & Management

 • New technologies - AI, ML, Blockchain etc.

Version2 Data & Cloud Expo + Infosecurity Denmark arrangeres af Version2 i samarbejde med den hollandske eventkoncern Jaarbeurs B.V.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere