Bliv klogere på agil udvikling med Version2 Live.

Med Version2 Live er der mulighed for at høre alt fra agil projektledelse i det offentlige til hvordan agil udvikling og arkitektur kan forenes.

Torsdag d. 9. september har Version2's læsere rig mulighed for at høre om de nyeste trends inden for agil udvikling samt udveksle erfaringer med andre it-professionelle. Redaktionen har sammensat et program, hvor der noget for enhver smag.

Mød blandt andre Haktan Bulut, CIO hos Fullrate, der afslører, hvordan hele deres it-set up er koncentreret omkring open source og agil udviklingsmetoder, Bent Jensen fra BestBrains, der fortæller om agil ledelse, Jasper Arildslund fra CIBER om agil projektledelse i offentligt regi og ikke mindst Professor Ali Babar åbner porten til, hvordan it-arkitektur og agil kan kombineres.

Ved de seks forskellige workshops kan du komme tæt på de andre deltagere og blandt høre Marianne Peschardt Assenholt, QA Manager fra Lego fortælle om deres erfaringer med at få agil udvikling til at fungere i et distribueret udviklingsmiljø eller hvordan Gnometrics anvender agil udvikling inden for hardware.

Det er kun et lille udpluk af det spændende program, som du kan læse mere om på www.version2.dk/live hvor du også har mulighed for at tilmelde dig.

Interessen i Version2 Live: agil udvikling er stor og det vælter ind med tilmeldinger. Der er stadig ledige pladser og tilmelder du dig senest mandag d. 16. august, får du ti procent rabat.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere