Blackberry: Vi er ikke døende

16. oktober 2013 kl. 16:084
Blackberry: Vi er ikke døende
Illustration: Jesper Stein Sandal.
Canadiske Blackberry rygtes på vej i graven fra mange kilder. Men mobilproducenten mener selv, at Blackberry stadig er kampdygtig. Det fremgår af et åbent brev.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Rygterne om Blackberrys forestående død er stærkt overdrevne. I hvert fald ifølge Blackberry selv. Det skriver Infoworld.com.

Den canadiske smartphone-producent har offentliggjort et åbent brev til kunder og potentielle investorer, hvori det fremgår, at virksomheden har masser af penge på kistebunden, og at kunderne fortsat sagtens kan regne med dem.

»Vi tror på Blackberry – vores folk, vores teknologi og vores evne til at tilpasse os,« lyder udmeldingen fra Blackberry.

Blackberry har mistet omkring 5,5 milliarder kroner i tredje kvartal pga svigtende salg og står over for at fyre 4.500 medarbejdere - mere end en tredjedel af de ansatte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udmeldingen fra Blackberry kommer i kølvandet på, at Gartner i september måned opfordrede erhvervsdrivende, der har baseret deres infrastruktur på Blackberry, til at finde og implementere en erstatning inden for et halvt år.

I det åbne brev erklærer Blackberry, at firmaet har fremgang i salget af den nyeste version af deres BES (Blackberry Enterprise Service) software, men indrømmer dog også, at det er svære tider

»Det er utvivlsomt svære tider for os, og vi vil ikke ignorere eller undervurdere de udfordringer, som vi står over for. Der er skarp konkurrence, og vi ved at Blackberry ikke er for alle. Og det er ok,« skriver den kriseramte virksomhed.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
16. oktober 2013 kl. 18:58

... it just smells funny!

1
16. oktober 2013 kl. 18:20

Yes I have...

Look!

It's just a flesh wound.