Blackberry-nedbrud startede med en vits fra The Office

Den britiske tv-serie The Office har gjort stedet, hvor denne uges nedbrud for millioner af Blackberry-brugere begyndte, verdensberømt.

Millioner af Blackberry-brugere havde onsdag og torsdag problemer med at anvende deres smartphones til blandt andet at modtage e-mails, fordi alle Blackberry-tjenesterne var nede.

Læs også: RIM undskylder for Blackberry-nedbrud

Problemerne blev torsdag indkredset til en industriby lidt uden for London, som mange nok kender fra den britiske tv-serie The Office. Det skriver Reuters.

Research in Motion, der står bag Blackberry, har nemlig et stort datacenter i Slough, som i mange år har været en fast vittighed i Storbritannien på grund af de triste kontorlandskaber, og firmaets kontorer ligger lige ved siden af de bygninger, hvor The Office skal forestille at foregå.

Ifølge Reuters havde Research in Motion spærret området af med ekstra sikkerhedsvagter for at undgå nysgerrige besøgende, som ville tættere på det datacenter, der har givet Blackberry-brugerne problemer.

»Tusindvis af folk arbejder døgnet rundt på problemet,« udtaler chef for den britiske afdeling af Research in Motion, Stephen Bates, til Reuters.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Deleted User

Det her er for tyndt, V2. Der er ingen historie, ingen nyhed, ingen noget som helst. Artiklen kan koges ned til: "RIM's problem opstod i en by, en TV-serie skal forestille at foregå i."

I næste uge hører vi om hvordan det da egentlig er pudsigt at Facebook, Apple og co. alle sammen bor tæt op af settingen for 90'er flopserien Kindred: the Embraced (San Francisco).

Derefter skal vi have historien om, hvordan Mærsk har hovedkvarter i samme by, der er blevet skildret i adskillige komedier og tragedier på dansk TV.

Hold. Nu. Op.

  • 15
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere