'Bjarne Stroustrup, hvorfor er C++ så grimt?'

Video: Hør C++-skaberen Bjarne Stroustrup få stillet spørgsmål, du aldrig havde forestillet dig, i denne video fra revy-holdet på DIKU. Version2-blogger Torben Mogensen er - traditionen tro - også på slap line.

Når de datalogistuderende på Københavns Universitet skruer en revy sammen, indeholder den med garanti store mængder meget nørdet humor.

Men i år har DIKU-revyen oven i det gjort lidt af et scoop. Selveste Bjarne Stroustrup, manden bag C++, optræder nemlig i en video, hvor han bliver interviewet og stillet de mest utrolige spørgsmål. Bjarne Stroustrup er til daglig bosat i USA, men har altså været forbi hjemlandet for blandt andet at forklare, hvorfor man ikke kan overloade semikolon-operatoren i C++.

Som altid har Version2-bloggeren Torben Mogensen, der er lektor på DIKU, også en rolle i DIKU-revyens video. I år ikke som cowboy, ubådskaptajn eller Hitler-kopi, men mere som sig selv, hvor han går i dybden med, hvordan en radiator mon bliver reguleret.

Læs også: Video: Version2-blogger optræder som ubådskaptajn

Læs også: Version2-blogger i Hitler-parodi: DIKU-revyen skoser udflytningsplaner

Se det hele i videoen herunder. Interviewet med Bjarne Stroustrup begynder ved 2.35.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (12)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#5 Morten Jensen

".. og når den indenterer, så gør den det med tabs!" hahahahaha jeg skreg af grin! lrn2PEP8 silly cat! De andre titler på skiven er også gode, eks, "se min lille cat | kill -9" :)

Og en lille reference til De Uaktuelle Nyheder med Mikael Bertelsen: "Hvor gammel bliver en ræv?"

Godt ramt drenge! :)

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere