Bitcoin-platform lukker ned i ugevis efter cyberangreb

Et Cyberangreb i sidste uge får BitQuick til at lukke ned i flere uger.

BitQuick, der er en Bitcoin-handelsplatform, har meddelt nedetid i flere uger som følge af et cyberangreb i sidste uge. Det oplyser Softpedia.

Cyberangrebet fandt sted mandag d. 14. marts, altså for en uge siden. Og det har fået BitQuick til at meddele, at der vil blive lukket ned for platformen i 'to til fire uger', mens angrebet bliver undersøgt nærmere.

BitQuick har oplyst, at det er lykkedes en angriber af få adgang til platformens backend-systemer med administrative rettigheder. Det lykkedes angiveligt personale at detektere angrebet i løbet af få minutter, hvorefter serverne blev lukket ned for at minimere skaden.

Ingen Bitcoins er stjålet

Virksomheden oplyser, at der ikke skulle være blevet stjålet nogen Bitcoins under angrebet, ligesom angriberen heller ikke skulle have fået fat i brugerdata som kørekort-informationer, pas-informationer etc.

I de kommende uger skal BitQuick ifølge Softpedia nu gennemgå en tilbundsgående sikkerheds-audit. Ligesom en undersøgelse er blevet igangsat for at finde ud af, hvordan angrebet fandt sted.

Softpedia refererer desuden til en meddelelse på BitQuicks hjemmeside, hvor direktører i selskabet Jad Mubaslat og Chad Davis udtaler 17. marts, at tjenesten åbner igen, »når undersøgelsen er færdig, angrebsvektoren er blevet patched og resten af kildekoden er blevet audited med henblik på sikkerhed.«

Kom gratis med til Danmarks største IT-sikkerhedsevent!

Infosecurity, Europas mest populære IT-sikkerhedsevent, afholdes for første gang i Danmark den 3. og 4. maj 2016. 50 udstillere, 5 konferencesale og mere end 60 seminarer og caseoplæg fra ind- og udland. Læs mere her.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017