Ny opdatering truer med at kløve værdifuld Bitcoin-valuta i to

Der er røre i andedammen i det internationale Bitcoin-fællesskab

Hvis de sidste 65 procent af Bitcoin-udvinderne ikke henter og omfavner de seneste opdateringer til den blockchain-baserede valutaplatform risikerer de og dem, der køber bitcoins af dem, at deres bitcoins forsvinder eller bliver ugyldige.

Det skriver digi.no.

Læs også: Grafikkort-hamstring til kryptovalutaer og mangel på SSD'er presser pc-priser op

Bitcoin skriver også, at man risikerer et reelt split i valutaen, hvis alle ikke opdaterer deres platforme og at det er uvist, hvad det vil betyde for valutaen.

Læs også: Dansk rapport: Bitcoin er på vej til at blive verdens største valuta

Folkene bag den digitale valuta Bitcoin advarer desuden bitcoin-indehavere mod at sælge ud af deres bitcoins efter en planlagt opdatering den 31 juli.

Udmeldingen om truslen fra et split i valutaen kommer efter en hed diskussion i bitcoin-fællesskabet. 65 procent af udvinderne nægter simpelthen at tage den såkaldte 'Bitcoin Improvement Proposal' 148 til sig.

Opdateringen er udviklet til at højne sikkerheden på platformen samt gøre den nemmere at vedligeholde.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Følg forløbet

Kommentarer (5)

Henrik Nakamoto

Ekporter private keys og håb på de to valutaer samlet bliver mere værd end bitcoin classic efter splittet.

Måske går det som Ether, måske går det anderledes. Så længe du selv har kontrol over private keys, og de IKKE er hos 3-part, skinner solen også i august.

God Sommer!!!

Steffen Sølling

Kunne vi få uddybet hvad det går ud på og hvorfor de ikke vil tilslutte sig ?


Helt kort fortalt er BIP 148 (Segregated Witness) et forsøg på fundamentalt at ændre bitcoins sikkerhedsmodel begrundet i den udokumenterede påstand at bitcoin ikke kan skalere med større bitcoin blokke som Satoshi Nakamoto (opfinderen af bitcoin) sagde man kunne. Forslaget kommer fra udviklere der er sponsoreret af Blockstream.
Blockstream har rejst 76 millioner USD i kapital fra bl.a. den multinationale forsikringskoncern AXA Strategic Ventures hvis daværende CEO og chairman, Henri de Castries, også er chairman i den magtfulde og centraliseringsfremmende organisation The Bilderberg Group. Se eventuelt dokumentation på https://www.reddit.com/r/btc/comments/576ac9/bilderberg_group_axa_strate.... Disse centraliseringsbegejstrede menneskers tilstedeværelse i decentraliseringsprojektet bitcoin giver kun mening hvis formålet er sabotage.

Her er et længere skriv om Segregated Witness af Craig Wright (som jeg vurderer er hovedpersonen bag pseudonymet Satoshi Nakamoto): https://news.bitcoin.com/risks-segregated-witness-opening-door-mining-ca...

Stephen Aaskov

"Folkene bag den digitale valuta Bitcoin advarer desuden bitcoin-indehavere mod at sælge ud af deres bitcoins efter en planlagt opdatering den 31 juli."

Hmm, synes det giver mindelser til historier fra min barndom - kan dog ikke helt sige hvad...

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Affecto Denmark reaches highest Microsoft Partner level

Affecto Denmark, a leading provider of data-driven solutions, has reached the highest level in the Microsoft partner ecosystem: Managed Partner.
22. jun 2017

Innovate your business with Affecto's IoT Explorer Kit

Are you unsure if Internet of Things fits your business strategy?
31. maj 2017

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017