Billede brænder sig fast på bare to uger gammel Pixel 2 XL

25. oktober 2017 kl. 08:284
Selvom den på papiret burde være Androids flagskib, så har Pixel 2 XL har en række problemer med skærmen - og nu viser det sig, at billedet brænder sig fast i løbet af ganske kort tid.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Når man betaler mange tusinde kroner for den bedste android-smartphone på markedet, så er det godt nok ærgeligt, at skærmen brænder billeder fast efter blot to uger.

På billedet ses Googles egen smartphone Pixel 2 XL, der har brændt et permanent billede ind af navigationsbjælken i toppen af skærmen.

Telefonen har i forvejen haft mærkelige fejl med skærmen, da den både gjorde billeder grynede og gav et besynderligt blåt skær i særlige vinkler, skriver ArsTechnica

Artiklen fortsætter efter annoncen

Google undersøger sagen

Folk er naturligvis utilfredse med, at telefonen har så mange skærmproblemer, og Google har derfor udsendt følgende besked:

»Vi sender alle vores produkter gennem omfattende kvalitetskontrol, før vi sender noget på markedet. Vi undersøger sagen nærmere.«

Samsung lavede OLED-panelerne til Pixel 1, Pixel 1 XL og Pixel 2, der ikke havde nogle problemer, men det er LG, der blev hyret til at levere POLED-displayer til Pixel 2 XL, og det har ikke levet op til Samsungs niveau.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
3
25. oktober 2017 kl. 10:26

Tjah, måske. Jeg har ikke set en Pixel så kender ikke dens design.

Jeg har læst et sted at man netop ikke burde bruge "helt sort" som farve på større flader, netop for at slide hele overfladen ens. Men det er lige præcis hvad jeg har gjort (med min Nexus 6), for det er da netop ideen med *OLED at opnå "infinite" kontrast. :-)

2
25. oktober 2017 kl. 09:49

Jeg har nu ikke oplevet problemer med min Samsung S8+ som jeg har haft siden i sommers. Måske benytter folk deres telefon forkert?

1
25. oktober 2017 kl. 09:17

Hvordan skal det forstås? Samsung har jo præcis de samme problemer for tiden (bare søg på Samsung Galaxy S8 display burn-in).

"men det er LG, der blev hyret til at levere POLED-displayer til Pixel 2 XL" - måske skulle vinklen hellere være noget med "på trods af leverandør-skifte".