Billede brænder sig fast på bare to uger gammel Pixel 2 XL

Selvom den på papiret burde være Androids flagskib, så har Pixel 2 XL har en række problemer med skærmen - og nu viser det sig, at billedet brænder sig fast i løbet af ganske kort tid.

Når man betaler mange tusinde kroner for den bedste android-smartphone på markedet, så er det godt nok ærgeligt, at skærmen brænder billeder fast efter blot to uger.

På billedet ses Googles egen smartphone Pixel 2 XL, der har brændt et permanent billede ind af navigationsbjælken i toppen af skærmen.

Telefonen har i forvejen haft mærkelige fejl med skærmen, da den både gjorde billeder grynede og gav et besynderligt blåt skær i særlige vinkler, skriver ArsTechnica

Google undersøger sagen

Folk er naturligvis utilfredse med, at telefonen har så mange skærmproblemer, og Google har derfor udsendt følgende besked:

»Vi sender alle vores produkter gennem omfattende kvalitetskontrol, før vi sender noget på markedet. Vi undersøger sagen nærmere.«

Samsung lavede OLED-panelerne til Pixel 1, Pixel 1 XL og Pixel 2, der ikke havde nogle problemer, men det er LG, der blev hyret til at levere POLED-displayer til Pixel 2 XL, og det har ikke levet op til Samsungs niveau.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Jan Gundtofte-Bruun

Tjah, måske. Jeg har ikke set en Pixel så kender ikke dens design.

Jeg har læst et sted at man netop ikke burde bruge "helt sort" som farve på større flader, netop for at slide hele overfladen ens. Men det er lige præcis hvad jeg har gjort (med min Nexus 6), for det er da netop ideen med *OLED at opnå "infinite" kontrast. :-)

  • 0
  • 0
#4 Martin Sørensen

Jeg har nu ikke oplevet problemer med min Samsung S8+ som jeg har haft siden i sommers.

Bare fordi du ikke har oplevet problemer med din, betyder det jo ikke at der ikke er mange andre der har problemer med deres. Der kan være stor forskel på én produktionsbatch til den næste, og deres produktion er sikkert også fordelt på mange forskellige fabrikker som naturligvis ikke kan være 100% identiske.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere