Bill Gates får Harvard-diplom efter 34 år

Verdens rigeste evighedsstudent får til sommer langt om længe et diplom fra Harvard efter 34 år.

Microsofts stifter og bestyrelsesformand, Bill Gates, kan til sommer langt om længe hænge et diplom fra Harvard University på væggen i sit kontor. Som én af hovedtalerne ved universitetets afgangsceremoni vil han som alle andre talere få et æresdiplom, skriver InfoWorld.

Diplomet kommer dog ikke til at hænge på et kontor hos Microsoft længe. Afgangsceremonien finder sted i juni, og Bill Gates annoncerede sidste år, at han stopper sit daglige arbejde hos Microsoft til juli næste år.

Bill Gates begyndte på Harvard University i 1973, men havde på det tidspunkt allerede stiftet Microsoft sammen med Paul Allen. Bill Gates nåede dog at møde den nuværende administrerende direktør Steve Ballmer på samme kollegium, inden han stoppede studierne uden at have fuldført det første år.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Poul-Henning Kamp Blogger

Er noget man bliver når man enten er berømt nok, eller rig nok til at det pågældende universitet vil associeres med en, det har intet med kompetence eller kunnen at gøre.

Se f.eks Bo Bøjesens tegning af Niels Bohrs gæsteforelæsning om kædereaktioner :-)

Poul-Henning

  • 0
  • 0
#3 Bent Vistoft

Bill Gates og Paul Allan grundlagde rent faktisk Microsoft som en direkte følge af, at de udviklede og solgte en BASIC fortolker til MITS's Altair 8080. Da de ikke havde råd til en Altair, måtte de først udvikle en Altair simulator på en PDP-10. Før det havde de udviklet/solgt et lønningsprogram, et skemalægningsprogram, et trafikmålingsprogram m.m. (det der boost'ede Microsoft var jo så den lille finte med at købe en billig DOS og licensiere den videre til IBM).

Det er formentlig pga. hans og Microsofts indflydelse på hvordan verden skal bruge en computer, at han får sit gæstetaler-diplom, men manden kunne altså også lave brugbare programmer dengang i 70'erne...

  • Bent
  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere