Beskyttelse mod sporing bliver synliggjort i nye Firefox-ændringer

I fremtidige versioner af Firefox bliver det nemmere at blokere for online-tracking og at administrere sin blokering fra side til side.

Mozilla-udviklere accepterede i onsdags en opdatering til deres test-browser Firefox Nightly, der gør beskyttelse mod sporing nemmere at finde, lettere at bruge og mere nuanceret.

Funktionen blokerer medier og annoncørers mulighed for at køre software, der overvåger brugerens online-adfærd og blandt andet benyttes til at målrette markedsføring.

Det skriver CNET.

Indtil nu har muligheden været gemt væk i en undermenu i browserens indstillinger. Nu bliver den flyttet op i toppen af den såkaldte hamburger-menu øverst i højre hjørne, hvor den kan slås til og fra med et enkelt klik.

Læs også: Firefox bringer privatlivsbrowser til Android

Når den er slået til, lader Firefox brugeren blokere sporing fra side til side i stedet for den tidligere 'alt-eller-intet'-tilgang. Det gøres via et ikon i venstre side af adressefeltet.

Ændringen forventes at blive en del af den normale Firefox-browser i slutningen af september.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder