Batteridrænende fejl forsinker udrulning af Android 5.0

10. november 2014 kl. 10:132
Googles Nexus-enheder skulle have fået den nye udgave af Android i denne uge, men Google måtte udsætte udrulningen på grund af en fejl, der drænede batteriet.
Artiklen er ældre end 30 dage

Google havde planlagt at rulle Android 5.0 ud til alle Nexus-enheder i denne uge, men udrulningen blev sat på standby, da flere brugere rapporterede om en fejl, som drænede enhederne for strøm. Det skriver ZDNet.

Fejlen lå i forbindelse med wifi, hvor enheden kunne generere et abnormt antal IRQ-events for at få enheden til at vågne fra dvale og dermed bruge mere strøm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Paradoksalt nok var én af nyhederne i Android 5.0 en forbedret funktion til at spare på batteriet, ligesom der generelt skulle være forbedringer i forbindelse med strømforbruget for at forlænge tiden mellem opladninger.

Google har nu rettet fejlen og forventer at kunne udrulle Android 5.0 til Nexus-enhederne fra den 12. november. Derefter vil det være op til producenterne af de øvrige Android-enheder, hvornår den nyeste udgave af styresystemet bliver tilgængeligt.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
10. november 2014 kl. 13:06

Så vidt jeg kan huske, så har næsten alle (major) releases fra både Android og iOS indeholdt en batteridrændende fejl ved lanceringen. Det er nærmest et must.

1
10. november 2014 kl. 13:01

Så med andre ord, så er nyheden, at opdateringen der skulle rulles ud i denne uge, stadigvæk er sat til at blive rullet ud i denne uge..? :-)