Batteri til bærbare får længere levetid og et Svanemærke

Et nyudviklet lithiumion-batteri fra firmaet Boston-Power har som det første fået det skandinaviske miljøstempel. Samtidigt forlænger HP garantien for batteriet til tre år.

Hewlett-Packard bliver den første pc-producent, som får mulighed for at tilbyde det amerikanske firma Boston-Powers nye generation af lithiumionbatterier med kortere opladningstid og længere holdbarhed.

HP har ifølge en pressemeddelelse indgået en aftale om at sælge Boston-Powers batterier sammen med visse af HP's bærbare pc'er fra næste år.

Boston-Powers nye batterier, der går under navnet Sonata, er de første genopladelige lithiumionbatterier, som har fået det nordiske miljømærke Svanemærket.

HP vil tilbyde Sonata-batterierne som en del af selskabet Enviro-produktserie af mere miljøvenlige bærbare pc'er. Samtidig vil selskabet yde tre års garanti på batterierne. Det er ét år mere end den typiske garanti på batterier til bærbare pc'er.

Boston-Power hævder, at Sonata-batterierne kan holde tre år uden at miste kapacitet. Samtidig hævder firmaet, at batterierne har en kortere opladningstid end de batterier, der er på markedet i dag.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere