Batteri til bærbare får længere levetid og et Svanemærke

11. december 2008 kl. 12:16
Et nyudviklet lithiumion-batteri fra firmaet Boston-Power har som det første fået det skandinaviske miljøstempel. Samtidigt forlænger HP garantien for batteriet til tre år.
Artiklen er ældre end 30 dage

Hewlett-Packard bliver den første pc-producent, som får mulighed for at tilbyde det amerikanske firma Boston-Powers nye generation af lithiumionbatterier med kortere opladningstid og længere holdbarhed.

HP har ifølge en pressemeddelelse indgået en aftale om at sælge Boston-Powers batterier sammen med visse af HP's bærbare pc'er fra næste år.

Boston-Powers nye batterier, der går under navnet Sonata, er de første genopladelige lithiumionbatterier, som har fået det nordiske miljømærke Svanemærket.

HP vil tilbyde Sonata-batterierne som en del af selskabet Enviro-produktserie af mere miljøvenlige bærbare pc'er. Samtidig vil selskabet yde tre års garanti på batterierne. Det er ét år mere end den typiske garanti på batterier til bærbare pc'er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Boston-Power hævder, at Sonata-batterierne kan holde tre år uden at miste kapacitet. Samtidig hævder firmaet, at batterierne har en kortere opladningstid end de batterier, der er på markedet i dag.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger