Bankerne: Google, Amazon og Apple ånder os i nakken

Finansrådet forventer, at de danske banker i fremtiden får konkurrence udover de aktører, der allerede nu ånder finanssektoren i nakken.

Bankernes brancheorganisation, Finansrådet, forventer øget konkurrence fra nye sider. Det fortælller Berlingskes business.dk fra brancheorganisationens årsmøde på Statens Museum for Kunst i København.

»Jeg er heller ikke i tvivl om, at de, der bliver vores største konkurrenter i fremtiden, ikke nødvendigvis er dem, vi plejer at se som konkurrenter. Det er nogle helt andre aktører - måske også nogle helt andre, end dem, der allerede nu ånder os i nakken, som for eksempel Google, Amazon og Apple,« siger formand for Finansrådet Tonny Thierry Andersen på årsmødet ifølge business.dk

Han øjner dog også lys forude:

»Hvis vi evner at kombinere vores høje faglige bankkompetencer med digitale kompetencer og samtidig kan levere, når kravet er den personlige kontakt, er jeg ikke i tvivl om, at banken af i morgen vil give vores nye konkurrenter mere end kam til håret,« siger Tonny Thierry Andersen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere