Ballmer: Office og Sharepoint 2010 i åben beta til november

Microsofts direktør havde ingen åben betatest-invitation med til kunderne i sin åbningstale på Sharepoint Conference 2009 i Las Vegas. Betatesten åbner først til november.

LAS VEGAS: Årets store Sharepoint og Office-konference havde nok været en oplagt lejlighed for Microsofts direktør Steve Ballmer til at udstede en invitation til en invitation til en åben betatest af Office 2010 og Sharepoint 2010. Men Steve Ballmer måtte i stedet nøjes med at love, at betaen ville åbne i november.

»Vi er glade for at kunne sige, at vi åbner for betatesten af Office 2010 og Sharepoint 2010 i november,« sagde Steve Ballmer mandag i sin åbningstale på scenen ved Microsofts Sharepoint Conference 2010 i Las Vegas.

Lige nu er begge produkter formelt allerede i betatest, men der er tale om en lukket betatest.

Microsoft har således først selv for nyligt udvidet fra omkring 5.000 til 100.000 interne brugere på den nye Sharepoint-platform.

Microsofts teststrategi har de senere år bevæget sig hen mod flere store åbne test, som dels giver selskabet opmærksom omkring de nye produkter og dels giver et stort materiale til at opdage og rette fejl.

Normalt indledes testen med en intern udrulning i flere faser hos Microsoft selv, hvorefter partnere og udvalgte kunder inddrages. Microsoft har således flere netværk, som partnere og kunder kan melde sig til for at kunne deltage i den tidlige betatest, hvor de kan få indflydelse på både fejlretning og den endelige udformning af nye og gamle funktioner.

I år valgte Microsoft at sende Windows 7 ud i en stor åben betatest til flere millioner almindelige internetbrugere. Det er uvist, hvorvidt der kommer en øvre begrænsning på betatesten af Office 2010 og Sharepoint 2010, men denne betatest vil angiveligt også blive åbnet for alle, der ikke allerede har adgang gennem de særlige netværk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 2017

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017