Ballmer: Office og Sharepoint 2010 i åben beta til november

Microsofts direktør havde ingen åben betatest-invitation med til kunderne i sin åbningstale på Sharepoint Conference 2009 i Las Vegas. Betatesten åbner først til november.

LAS VEGAS: Årets store Sharepoint og Office-konference havde nok været en oplagt lejlighed for Microsofts direktør Steve Ballmer til at udstede en invitation til en invitation til en åben betatest af Office 2010 og Sharepoint 2010. Men Steve Ballmer måtte i stedet nøjes med at love, at betaen ville åbne i november.

»Vi er glade for at kunne sige, at vi åbner for betatesten af Office 2010 og Sharepoint 2010 i november,« sagde Steve Ballmer mandag i sin åbningstale på scenen ved Microsofts Sharepoint Conference 2010 i Las Vegas.

Lige nu er begge produkter formelt allerede i betatest, men der er tale om en lukket betatest.

Microsoft har således først selv for nyligt udvidet fra omkring 5.000 til 100.000 interne brugere på den nye Sharepoint-platform.

Microsofts teststrategi har de senere år bevæget sig hen mod flere store åbne test, som dels giver selskabet opmærksom omkring de nye produkter og dels giver et stort materiale til at opdage og rette fejl.

Normalt indledes testen med en intern udrulning i flere faser hos Microsoft selv, hvorefter partnere og udvalgte kunder inddrages. Microsoft har således flere netværk, som partnere og kunder kan melde sig til for at kunne deltage i den tidlige betatest, hvor de kan få indflydelse på både fejlretning og den endelige udformning af nye og gamle funktioner.

I år valgte Microsoft at sende Windows 7 ud i en stor åben betatest til flere millioner almindelige internetbrugere. Det er uvist, hvorvidt der kommer en øvre begrænsning på betatesten af Office 2010 og Sharepoint 2010, men denne betatest vil angiveligt også blive åbnet for alle, der ikke allerede har adgang gennem de særlige netværk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017

Affecto has the solution and the tools you need

According to GDPR, you are required to be in control of all of your personally identifiable and sensitive data. There are only a few software tools on the market to support this requirement today.
13. sep 2017