Badeand giver arbejdsro i storrumskontoret

Sommertour: Har en medarbejder hos Axcess brug for arbejdsro, kommer den lille badeand frem af skuffen.

Femte etape af Version2's sommertour udspiller sig ikke langt fra fjerde etapes målstreg. Et ejendomsmæglerstenkast fra NNIT's hovedkvarter i Søborg ligger nemlig netværks- og konsulentvirksomheden Axcess på Tobaksvejen, hvor redaktionen har indtaget et mødelokale på 2. sal.

Ude i storrumskontoret er der både tid til grin og arbejde, men hvis der er brug for en særlig, koncentreret indsats, har medarbejderne et særligt trick i skuffen.

En lille, gul badeand med indbygget piv er nemlig den klare indikator på, at ejermanden ikke vil forstyrres. Og nej, historien er ikke and.

Artiklen er skrevet som led i Version2's Sommertour 2012, hvor redaktionen sommeren igennem besøger it-virksomheder og rapporterer om medarbejdernes dagligdag og virksomhedens projekter. Se den samlede tour-plan her., hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål til de besøgte virksomheder.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Kim Schulz

...Vi har benyttet samme koncept på vores kontor i flere år. Det startede med en badeand der viste at der var kode integration igang = folk måtte ikke rode rundt i koden. Senere fik alle på kontoret en rød dublo klods som blev brugt til netop at vise at man ikke ville forstyres. Stod klodsen ovenpå skærmen, ja så skulle man have lov at sidde i fred. I dag er det dog efterhånden sjældent at folk benytter klodsen, da de fleste har lært at det gavner at hjælpe hinanden - også når man selv har lidt travt.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere