Backup-bøvl? Få hjælp til bedre backup

En backup må og skal være i orden, så der altid er noget at falde tilbage på. Men hvordan sikrer man det? Det kan du få hjælp til i Version2's whitepaper-bibliotek.

Når alt andet går galt, er firmaets backup den sidste, sikre bastion. Her må man ikke overlade noget til tilfældighederne. Og man har ikke lyst til først at opdage, at der har været backup-problemer, når man for alvor står og har brug for dataene.

I Version2’s whitepaper-bibliotek kan du få hjælp til at sikre din backup-løsning, med gode råd fra leverandører på området.

For eksempel har EMC et whitepaper med titlen ’Smartere backup på et kvarter: Forvandl din fremtid’. Over 12 sider er der råd til, hvordan man for eksempel kan komme videre fra båndbaseret backup til kun at bruge diske - også til store datamængder.

Et andet whitepaper, ’Backup og gendannelse: udfordringer og løsninger’ fra Veeam Software, giver på samme måde et overblik over, hvor man kan sætte ind. Her bliver backup af virtuelle maskiner for eksempel behandlet.

Det er gratis at downloade whitepapers, men kræver registrering.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere