Avis: Microsoft køber Yammer for én milliard dollars

Yammer - kendt som ’Facebook til firmabrug’ - er ved at blive opkøbt af Microsoft for seks milliarder kroner, rapporterer en avis.

Det sociale netværk til internt firmabrug, Yammer, er inden længe overtaget af Microsoft.

Sådan lyder det fra den respekterede amerikanske business-avis Bloomberg, der baserer historien på flere uafhængige kilder.

Opkøbet er nemlig ikke officielt bekræftet fra Microsofts eller Yammers side, men ifølge Bloomberg kan aftalen falde på plads allerede i løbet af fredag.

Prisen skulle være lige over én milliard dollars, cirka seks milliarder kroner.

Yammer bliver brugt af 200.000 firmaer verden over, heriblandt også danske virksomheder, som på den vis for eksempel kan holde styr på, hvad kollegerne arbejder med i øjeblikket, ud fra deres statusopdateringer på netværket. Det kan være med til at nedsætte brugen af e-mail, har to danske firmaer tidligere fortalt Version2.

Læs også: Danske virksomheder jubler: Sparer tid med firma-Twitter

Det ombejlede firma blev grundlagt for bare fire år siden i Silicon Valley. Det skete med 800 millioner kroner i opstartskapital fra forskellige venture-fonde.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 ole hasselbalch

Jeg var inde og læse lidt om Shanons grænse. Nu stiller jeg så et nyt spørgsmål: Hvor mange er det i grunden muligt at få til at køre på inettet samtidigt?? Er der ingen grænse der?? Man ser jo f.eks at der kommer flere og flere på f.eks Skype, men jeg har da endnu ikke lagt mærke til om min kommunikation er blevet langsommere. Er der ikke nogen grænse der ??? Venligst Ole Hasselbalch

  • 0
  • 3
Log ind eller Opret konto for at kommentere