Asus' nye 10-timers tavle-pc'er kører Windows 7

Asustek har udviklet to tavle-pc'er på 12 og 10 tommer med henholdsvis Windows 7 og Windows Embedded, som pc-producenten vil sende på markedet efter nytår.

Pc-producenten Asustek, som står bag Asus-varemærket, har løftet sløret for selskabets bud på, hvordan en tavle-pc skal designes. Og foreløbig betyder det tavle-pc'er med Windows.

Ifølge amerikanske PC World kommer Asustek med to forskellige modeller. Den ene har fået navnet Eee Pad EP121 og har en touchskærm på 12 tommer og en Intel Core 2 Duo processor.

Det betyder, at Eee Pad vil kunne køre almindelige pc-styresystemer, og planen er da også, at den vil blive leveret med Windows 7 Home Premium ifølge PC World.

Det vil betyde, at Eee Pad ikke vil have begrænsning for, hvor mange applikationer der kan køre samtidig i modsætning til Windows 7 Starter, som er en begrænset udgave af Windows 7 beregnet til netbooks.

Asus' anden tavle-pc har en skærm på 10 tommer og vil få en ARM-processor. Den vil være tyndere og lettere end dens storebror, men vil til gengæld køre Windows Embedded 7, da Windows 7 ikke findes i en version til ARM-arkitekturen.

Ifølge PC World oplyser Asustek, at den store model vil kunne køre i 10 timer på en opladning. Ifølge nyhedsbureauet AP vil den mindste af de to tavle-pc'er komme på markedet i første kvartal 2011 til priser på mellem 2.400 og 2.700 kroner eksklusive moms på det amerikanske marked efter dagens dollarkurs.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere