Arla sparer trecifret millionbeløb hvert år med ny it-platform

25. august 2022 kl. 05:001
Arla, lastbil, kornmark
Illustration: PR-Foto / Arla.
Den danske mejerikoncern Arla har hævet investeringerne til it markant. CIO Torben Fabrin bruger hvert år 600 millioner kroner på nye it-projekter, der skal sikre den danske gigants placering på markedet.
Artiklen er ældre end 30 dage

Mejerikoncernen Arla har skruet investeringerne til it i vejret for de kommende år frem til 2025.

Som et led i den danske gigants nye strategi for de kommende år, har Arla valgt at bruge 30 milliarder kroner på fem år til nye investeringer.

Af dem skal tre milliarder bruges på nye it-projekter, som selskabets CIO Torben Fabrin står i spidsen for. Et af dem har han allerede taget hul på.

Log ind og læs videre
Du kan læse indholdet og deltage i debatten ved at logge ind eller oprette dig som ny bruger, helt gratis.
1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
14. oktober 2022 kl. 09:03

Det giver rigtig god mening at investere i IT-infrastruktur, så man kan komme væk fra Excel-ark, word-dokumenter og hvad man ellers har brugt tidligere til at dele og analysere data.

Jeg har selv være med til at udvikle et Excel kursus her https://www.nemprogrammering.dk/Tutorials/excel/online-kursus-gratis.php og det er klart, at hvis man er en større virksomhed, så vil Excel ikke være at foretrække - det er klart bedre til mindre organisationer, hvor data ikke skal deles med mange personer.

Men med det sagt, så er Excel online i kombination med Power BI faktisk nogle rigtig stærke værktøjer, hvor man nemt kan samarbejde omkring data og analyse - også i store organisationer. Så man behøver faktisk ikke dele Excel-ark på mail, man kan sagtens dele det online i skyen nu om dag.

Mvh Thomas