Apples store udviklerkonference flyttes og afholdes online

Corona-pandemien har fået mange af de store it-virksomheder til at være kreative med årets udviklerkonferencer. Nu melder Apple ud, at man udelukkende vil afholde årets WWDC online.

Apples årlige udviklerkonference, Worldwide Developers Conference (WWDC), flyttes til juni og bliver afholdt online.

Det skriver Apple selv i en pressemeddelelse.

Det betyder, at udviklernes 31. møde i møderækken udelukkende bliver virtuelt, og at præsentationer og sessions bliver afholdt via Apples udvikler-app og –hjemmeside.

Læs også: Microsofts store 'build'-konference bliver afholdt digitalt

Med sloganet ”Write code. Blow Minds” håber Apple på at tiltrække de godt 23 millioner udviklere, der skal udvikle apps til alle virksomhedens produkter.

Festivalen bliver normalt afholdt i San Jose, Californien, men det sker altså ikke i år, hvilket kan blive et stort tab for lokale forretningsdrivende, som har fået en million dollars af Apple, der skal være et plaster på såret for det forventede omsætningstab.

Mange konferencer aflyst eller rykket online

På grund af spredningen af COVID19 har mange af de store it-virksomheder valgt at aflyse eller rykke deres store årlige konferencer.

Læs også: Google aflyser I/O udviklerkonference på grund af coronavirus

Både Google og Microsoft har valgt at aflyse det fysiske fremmøde ved deres konferencer og flytte så meget som muligt af det originale program online.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere