Apples Siri skal tage imod telefonbeskeder

It-giganten tester software, der lader Siri transskribere beskeder på telefonsvareren og fortælle, hvorfor du ikke tager telefonen.

Apple-ansatte tester en ny voicemail-tjeneste, der skal erstatte den intetsigende telefonsvarer med selskabets elektroniske hjælper, Siri. Det skriver Business Insider.

Læs også: Hollandsk bank lader kunderne bruge deres stemme som adgangskode

I stedet for telefonsvaren, er det Siri som tager opkald, du ikke selv kan nå. Her kan hun efterfølgende fortælle, hvor du er, og hvad du laver baseret på information i din kalender. Men endnu mere vigtigt kan personen indtale en besked til Siri, som efterfølgende skrives ud som en besked.

Læs også: Apples Siri er begyndt at forstå dansk

Når en iPhone-bruger taler til Siri, sendes lyden til selskabets servere, hvor talen omsættes til tekst. Den nye Siri-tjeneste – der har navnet iCloud Voicemail – vil sandsynligvis fungere på samme måde, skriver mediet.

Læs også: Cortana kommer til Android og iOS

Siri står allerede over for en opdatering i iOS 9, der tillader den elektroniske assistent at søge inde i programmer og forudsige, hvad du vil bruge telefonen til. Forfremmelsen til fuldbyrdet sekretær i stand til at tage telefonbeskeder kommer ifølge Business Insiders kilder i 2016.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jakob Damkjær

Der er ingen danske teleoperatøre der understøtter visual voicemail (dvs du får en liste af telefonbeskeder du kan vælge fra) men selv om tekniske "ikke så let på fod" godt kunne få fingeren ud for mere end 8 år siden har TDC Telenor eller Telia stadig supercrap "tryk et for at høre nye beskeder" systemer... Og er ude af stand til at ændre dem...

Estimeret tidsramme for at det her virker i Danmark 2020-2025....

  • 0
  • 0
#4 Jesper Lund

Tanken er smart, men det er måske ikke alle som ringer mig op, der skal vide hvad jeg laver og hvor jeg er. Går ud fra de tænker et eller andet privacy ind over, men kan blive et bøvlet sæt op. Det skal jo løbende vedligeholdes.

Hvad med privacy for dem som ringer til dig? Deres tale samt telefonnummer bliver sendt til en cloud-tjeneste kontrolleret af Apple (med fri adgang for NSA), formentlig uden at de bliver gjort opmærksom på det.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere