Apples sender dele af udvikler-site i luften efter hackerangreb

Illustration:
Flere vigtige funktioner på Apples udviklerhjemmeside fungerer nu igen. Selskabet mangler dog at genetablere del af sitet, der blev ramt af et hackerangreb i midten af juli.

Apples udviklerhjemmeside er nu så småt ved at være på benene igen efter over en uge med koks i maskinrummet. Det skriver Computerworld.com.

Som tidligere beskrevet på Version2 måtte Apple pille flere dele af hjemmesiden, der forsyner Apple-udviklere med software og diverse guides, offline efter et hackerangreb i forrige uge.

Læs også: Apple lukker udvikler-site i dagevis efter hackerangreb

Ifølge Computerworld.com er de dele af hjemmesiden, der omhandler iOS, Mac og Safari, nu igen i drift. Det samme gælder de undersider, der står for softwaredownloads, digitale certifikater og Apples system til indrapportering af fejl i software.

Omkring halvdelen at hjemmesiden er dog stadig offline, hvilket inkluderer de fora, hvor udviklere kan diskutere emner med hinanden.

Torsdag den 18. juli blev meste af indholdet på hjemmesiden udskiftet med meddelelsen om et hackerangreb, hvor oplysninger om nogle af de registrerede tredjepartsudviklere kan være sluppet ud.

»Sidste torsdag forsøgte en person at få fat på personlige oplysninger om vores registrerede udviklere fra vores udviklerhjemmeside. Personfølsomme oplysninger er krypteret og kan ikke tilgås, men vi kan ikke udelukke, at nogle udvikleres navne, e-mailadresser eller postadresser kan være tilgået,« skrev Apple i en e-mail til registrerede udviklere.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere