Apples nye hovedkvarter: Tre ambulancer tilkaldt efter ansatte løber ind i glasvægge

Illustration: blinow61, BigStock
Apples nye hovedkvarter til milliarder er en fælde for ansatte og gæster, der ikke kan se, hvor der er glasvægge - eller om de er på vej ind i en glasdør eller -væg.

Indenfor en måned er der hele tre gange tilkaldt ambulancer til ansatte hos Apple, der er gået eller løbet ind i glasvægge i Apples nye hovedkvarter i Californien, Apple Park, der er en futuristisk kontorbygning med glasvægge og -døre.

Det lyder mest af alt som en dårlig joke om Apples kamp mod Windows, men en bygningsinspektør, Albert Salvador, havde ellers i god tid varslet, at det ville blive et problem for ansatte og gæster, at det simpelthen var for svært at skelne, hvad der var glasvægge, og hvad der fx var skydedøre i samme materiale, skriver San Fransisco Chronicle.

Mediet har læst alarmcentralens henvendelser igennem og fortæller bl.a., at en mand bragede så hårdt ind i vinduet, at han i opkaldet forventedes at skulle sys.

Læs også: Apple udsender patches til samtlige OS efter indisk skrifttegn får telefoner til at crashe

Albert Salvador er ikke overrasket over uheldene:

»Vi opdagede, at det her ville blive et problem - især når glaspartierne er pudsede. Der er nogle af vinduerne, du ikke engang kan se,« siger han til San Fransisco Chronicle.

Bygningen har kostet fem milliarder dollars, og Steve Jobs sagde i sin tid, at bygningen ville være »den bedste kontorbygning i verden«.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (9)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#7 Per Gøtterup

Troede at Don Normans "The Design of Everyday Things" (1988) var grundpensum overalt hvor man lærer at designe ting - fra computerprogrammer til indretning. Åbenbart ikke,

Eller ville man vide at vægge skal ligne vægge, døre skal ligne døre, dørhåndtag skal ligne dørhåndtag, og så videre - ellers beder man om problemer som disse.

  • 8
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere