Apple’s iCloud-nedbrud ramte 128 millioner brugere

Torsdag oplevede 40 procent af Apple’s iCloud-brugere i syv timer, at tjenesten enten var meget langsom eller helt ude af drift. Årsagen til fejlen er endnu ukendt.

40 procent af Apple’s globale iCloud-kunder, hvilket svarer til omkring 128 millioner brugere, har været berørt af et syv timer langt nedbrud hos Apple’s iCloud-tjeneste torsdag.

Det skriver Computerworld.

Ifølge den seneste driftstatus fra Apple er alle iCloud-baserede tjenester igen i normaldrift, men firmaet har ikke meldt noget ud om, hvad der har været årsagen til, at tjenesten - ifølge firmaets egen udmelding - pludselig blev meget langsom på globalt plan.

Læs også: Krypto-algoritmer kan knække privacy-nød ved cloud computing

Enkelte brugere gik dog i rette med den officielle Apple udmelding på sociale medier og supportfora, hvor de gav udtryk for, at der ikke bare var tale om en nedgang i hastigheden, men et decideret nedbrud på flere tjenester.

Særligt iCloud Mail skal have været berørt, men også øvrige cloud-baserede Apple-produkter som Find My iPhone, iCloud Drive, iCloud Keychain og ‘iWork for iCloud beta’ har været berørt ifølge Computerworld.

Læs også: Cloud services i Norden er vokset med 25 pct. på et år

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere