Apples første Android-app: Sådan skifter du til iOS

Apples første app til Android bliver slagtet på Google Play. Appen hjælper brugere med at droppe Android.

Den første Apple-designede app til Android kommer med et meget specifikt formål: at hjælpe dig med at droppe Android.

Appen ‘Switch to iOS’ blev stilfærdigt lanceret i går samtidig med den nyeste udgave af det mobile styresystem, iOS 9. Appen lover et smertefrit skifte mellem Android og iOS ved at overføre samtlige filer, kontakter, beskeder, billeder med mere over et privat wifi-netværk, der etableres med den nye iPhone til lejligheden.

Det skriver Venture Beat.

Dataoverførslen holder sig altså fri af skyen, forklarer Apple om den nye app.

Læs også: Guide-krig: Google vil hjælpe dig med at droppe Apple

Appen har imidlertid fået en hård medfart af Android-loyale gæster i Googles app-shop. I skrivende stund har appen to stjerner oven på 1.952 anmeldelser, der giver appen bundkarakter, ud af 2.510 vurderinger.

Felix Nuñes ledsager sin ene stjerne med kommentaren ‘Useless why should i ever switch to iOS!?’.

Det er ifølge it-giganten planen, at fremtidige versioner af appen også kan hjælpe brugeren med at finde iPhone-apps til at erstatte dem, der var installeret på Android-telefonen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Hans Henrik Jakobsen

Gad vide om Apple vil have en tilsvarende Switch to Andriod app i deres app store?

Jeg er bruger af både IOS og Andriod, men der er ingen af dem jeg syntes om.

Den primær årsag er at jeg simpelthen ikke stoler både at mine data bliver behandlet fortroligt.

Glæder mig til den dag der kommer et open source OS som jeg kan stole på og som selvfølelig passer til min mobil og tablet. Eller at jeg i det mindste kan logge al trafik på min telefon.

Jeg ved godt at Andriod er open source, men når det kommer fra enten Google, Samsung, LG etc. så er der lavet så mange ændringer at det komplet utroværdigt.

 • 8
 • 0
#2 Jimmie Jensen

Lidt off-topic, men: Apple vil næppe tillade det - alene det at have en app, der viser webcontent embedded i et webview, hvor der linkes til en side der inkluderer et link til en Android app er pt. nok til at blive afvist af App Store review teamet. Det har mine kollegaer og jeg oplevet det seneste års tid for de iOS apps vi har lavet for vores kunder.

 • 5
 • 0
#4 Michael T. Jensen

Jeg kunne ikke drømme om at skifte til IOS (bryder mig ikke meget om deres UI), men jeg synes da at muligheden for at skifte er udmærket. Det ville være smart, om app'en kunne skifte begge veje, men det er nok for meget at forvente ;-).

Apple vil næppe tillade det - alene det at have en app, der viser webcontent embedded i et webview, hvor der linkes til en side der inkluderer et link til en Android app er pt. nok til at blive afvist af App Store review teamet. Det har mine kollegaer og jeg oplevet det seneste års tid for de iOS apps vi har lavet for vores kunder.

Mon ikke der er forskel på hvad de tillader andre at udvikle til IOS og hvad de tillader deres egne udviklere at lave?

 • 0
 • 0
#9 Morten Aagaard

Jimmie Nielsen skriver "Lidt off-topic, men: Apple vil næppe tillade det - alene det at have en app, der viser webcontent embedded i et webview, hvor der linkes til en side der inkluderer et link til en Android app er pt. nok til at blive afvist af App Store review teamet. Det har mine kollegaer og jeg oplevet det seneste års tid for de iOS apps vi har lavet for vores kunder."

Det troede jeg også indtil maj i år. Et indlæg på Stackoverflow fra 2011 dokumenterede den afvisning.

Men vi indsendte en IOS apps med et stort webview og fik den godkendt.

Jeg tænker Apple har fået en realistisk vurdering af deres egen magt.

 • 0
 • 0
#10 Jakob Damkjær

De reviewers ikke helt har brugt appen...

Faktisk må det jo næsten ses som et kvalitets stempel at det får google folket til at gå helt i topspin over den...

lidt ligsom denne historie nok får google fansne til at gå i forsvarsmode...

http://arstechnica.com/security/2015/09/googles-own-researchers-challeng...

Et par citater...

"The ASLR shortcomings stem from two root causes. First the randomization offers just eight bits of entropy, meaning there are only 28, or 256, possible locations where attackers can find their malicious payload. Second, the Android mediaserver process that relies on the stagefright library automatically loads after each crash."

"Elsewhere in the post, after demonstrating a separate weakness involving a 32-bit memory mapping process included in Android, the author wrote: "I knew that ASLR on 32-bit was always a bit shaky; but I didn't think it was this broken.""

Nice one google...

 • 0
 • 1
Log ind eller Opret konto for at kommentere