Apple lader dig give dine kontakter fingeren

Illustration:
Snart kan du i iOS distribuere alle de strakte langefingre, du har lyst til.

Siden man besluttede, at man vil bruge unicode 7 for 15 måneder siden, er en lang række nye emojis dukket op. Herunder den strakte langefinger, som overgår selv thumbs-up-emojien i simplicitet og klarhed.

Emoji'erne kommer med iOS 9.1, og med den nye version af det mobile styresystem introduceres fuckfingeren for alvor på mobile enheder verden over.

Fingerens historie går langt tilbage, og fingeren skal efter sigende have fornærmet og forarget folk helt tilbage til det antikke Grækenland.

Indtil videre har brugen af netop denne emoji været ganske begrænset og kan som negativ gestus sammenlignes med dislike-knappen på Facebook, der aldrig kom, fordi den netop var negativ. Ikke desto mindre åbnes der nu for alvor op for muligheden for at strække den digitale langefinger. Brug den fornuftigt.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Jakob Damkjær

Om Apple fra denne uge... At Apple har opdateret deres understøttelse af unicode emojis til at understøtte fuckfinger emojien...

I en uge hvor Apple har lanceret en ny iPad Pro med tilhørende Apple Pencil, et nyt os (tvOS) til ny AppleTV hardware med API og app store, at der er 10.000 apps der understøtter AppleWatch. Samt den mindre detalje en ny iPhone (6S og 6S plus) med 300 Mbit LTE understøttelse 3D touch skærm og haptic engine, 4K video kamera og live images (fuldopløsnings 12 MP billeder der er live i 3 sekunder)....

Men unikode understøttelse af fuckfinger emoji er vigtigere...

Måske var den priotering suboptimal...

  • 3
  • 10
Log ind eller Opret konto for at kommentere