Apple udvikler trådløs opladning til kommende iPhones

Når Apple lancerer nye iPhones i 2017 kunne det meget vel være med trådløs opladning

Trådløs opladning er en gammel nyhed – så gammel at Apple slet ikke er interesseret i den nuværende teknologi, hvor en smartphone for eksempel skal placeres på en særlig måtte eller lignende, for at blive opladet.

I stedet arbejder Apple sammen med partnere i USA og Asien om at udvikle en ny trådløs opladningsteknologi, som meget vel kunne blive rullet ud til Apples mobile enheder måske allerede i løbet af 2017. Det fortæller anonyme kilder til Bloomberg.com.

Ifølge Bloomberg.com’s kilder udforsker Apple en teknologi, der skal gøre det muligt trådløst at oplade mobile enheder på afstand og helt uden brug af førnævnte måtter. Apples arbejder med at overkomme en række tekniske udfordringer heriblandt tabet af strøm over afstand og den deraf følgende langsommere opladning af enhedens batteri.

Hvis Apple får held med at udvikle en ny trådløs teknologi til opladning af deres mobile enheder, kan det give dem en betydelig konkurrencefordel i forhold til blandt andet Samsung

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (2)

Bent Jensen

Og en standard til :-(

En plade til at lægge telefonen på er ikke en DÅRLIG ide, kan indbygges i mange ting, og så ved man også hvor man har lagt sin telefon. Hvis der var en bedre løsning, var den nok fundet, da mange andre dimser så også kunne bruge den. Men lads os håbe at jeg tager fejl, det vil være dejligt nemt.

Men her er det første patenteret udgaves af Appel opladnings dims.

https://da.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla#/media/File:Wardenclyffe_Towe...

Jesper Pedersen

Det her er jo en af Nikola Teslas store drømme. Trådløs strøm til alle.
Om Apple så magter opgaven, det er jo så spørgsmålet. Det "vildeste" jeg har set inden for de seneste år (Prototyper) er noget, hvor de kan pege en form for fan (Dog et magnetfelt af en art) i en retning, og hvis man så står korrekt, så burde man få strøm. Meeen, det virker ikke optimalt til det her i hvert fald. Så hvis det lykkes, fedt !

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 15:06

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 2017

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017