Apple udvikler trådløs opladning til kommende iPhones

Når Apple lancerer nye iPhones i 2017 kunne det meget vel være med trådløs opladning

Trådløs opladning er en gammel nyhed – så gammel at Apple slet ikke er interesseret i den nuværende teknologi, hvor en smartphone for eksempel skal placeres på en særlig måtte eller lignende, for at blive opladet.

I stedet arbejder Apple sammen med partnere i USA og Asien om at udvikle en ny trådløs opladningsteknologi, som meget vel kunne blive rullet ud til Apples mobile enheder måske allerede i løbet af 2017. Det fortæller anonyme kilder til Bloomberg.com.

Ifølge Bloomberg.com’s kilder udforsker Apple en teknologi, der skal gøre det muligt trådløst at oplade mobile enheder på afstand og helt uden brug af førnævnte måtter. Apples arbejder med at overkomme en række tekniske udfordringer heriblandt tabet af strøm over afstand og den deraf følgende langsommere opladning af enhedens batteri.

Hvis Apple får held med at udvikle en ny trådløs teknologi til opladning af deres mobile enheder, kan det give dem en betydelig konkurrencefordel i forhold til blandt andet Samsung

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bent Jensen

Og en standard til :-(

En plade til at lægge telefonen på er ikke en DÅRLIG ide, kan indbygges i mange ting, og så ved man også hvor man har lagt sin telefon. Hvis der var en bedre løsning, var den nok fundet, da mange andre dimser så også kunne bruge den. Men lads os håbe at jeg tager fejl, det vil være dejligt nemt.

Men her er det første patenteret udgaves af Appel opladnings dims.

https://da.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla#/media/File:Wardenclyffe_Towe...

  • 0
  • 0
Kim Dragon

Det her er jo en af Nikola Teslas store drømme. Trådløs strøm til alle. Om Apple så magter opgaven, det er jo så spørgsmålet. Det "vildeste" jeg har set inden for de seneste år (Prototyper) er noget, hvor de kan pege en form for fan (Dog et magnetfelt af en art) i en retning, og hvis man så står korrekt, så burde man få strøm. Meeen, det virker ikke optimalt til det her i hvert fald. Så hvis det lykkes, fedt !

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere