Amager-bydelen Tårnby, der er havnet på den ellers meget øde ø Saltholm i Øresund. Odense i sorthvid-billeder, som er dækket af skyer.
Eksempler på sære fejl eller lav kvalitet i Apples nye kort Apple Maps er væltet frem siden lanceringen af styresystemet iOS 6, hvor Apple droppede Google Maps for i stedet at udvikle sin egen korttjeneste.
Det har fået kritikken til at hagle ned over det ellers så kvalitetsbevidste firma, og nu kommer topdirektør Tim Cook nu på banen med en undskyldning - samt et for Apple usædvanligt forslag.
Tim Cook opfordrer nemlig til, at man - mens Apple arbejder på at forbedre Apple Maps - bruger alternative kort-applikationer, som Microsofts Bing, eller en online-tjeneste som Google Maps via browseren.
Apple var i øvrigt nødt til at starte fra bunden med en ny korttjeneste, fordi firmaet ville levere nye funktioner, som ikke fandtes andre steder, som 3D-effekten 'Flyover,' lyder det i meddelelsen. Men med lanceringen af Apple Maps levede Apple ikke op til egne krav om at levere den bedst mulige brugeroplevelse, skriver Tim Cook.
»Vi er ekstremt kede af den frustration, det har forvoldt vores kunder, og vi gør alt, hvad vi kan, for at forbedre Apple Maps,« skriver direktøren.

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.
Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.
Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.
Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.